Samsung Galaxy S8 – Top 5 huse ale momentului

La mai bine de un an de la lansare, Samsung Galaxy S8 ramane unul dintre cele mai performante smartphone-uri ale momentului. Senzationalul raport ecran/suprafata, precum si display-ul curbat, ii ofera un aspect unic, insa Corning Gorilla Glass 5 de care dispune s-a dovedit a fi eficient impotriva zgarieturilor, dar aproape inutil in cazul impacturilor. Astfel, pentru toti cei care nu cauta pretexte pentru a-si achizitiona cel mai nou model, respectiv S9, protectia data de o husa de calitate ramane elementul cheie in pastrarea lui cat mai mult timp.
Noi am intors pe toate partile, analizat si comparat cele mai bune huse, si am obtinut urmatorul top. Fireste, in cele din urma alegerea va apartine.

1. Husa iPaky Slim

Incepem lista cu o carcasa ce reuseste sa imbine protectia optima si design-ul deschis. Este compusa dintr-o rama din ABS termoplastic flexibil, rezistent la impact si inalt aderent, si un spate din acril perfect transparent ce pune in evidenta culoarea telefonului, il fereste de zgarieturi si conserva profilul slim. In plus, se evidentiaza o banda ridicata de ABS in dreptul camerei, care protejeaza lentila de zgarieturi, faciliteaza accesul la senzorul de amprente si solidifica ansamblul, creand o combinatie intre aspectul minimalist si cel rugged.

2. Husa Full Cover 360

Era previzibil ca in acest top sa vorbim si despre huse 360 Samsung Galaxy S8. Husa Full Cover reprezinta un ansamblu compact alcatuit din doua piese din plastic solid masurand doar 0,5 mm grosime, care gratie design-ului smart fereste de impact si marginile curbate ale ecranului. Husa se imbina perfect, fara joc, telefonul sta fix.

3. Husa Full TPU 360

Ne caracterizeaza practicismul. De aceea, cand vedem ceva atat de simplu, si totusi atat de eficient precum o husa silicon 360 pentru Samsung Galaxy S8, nu putem decat sa ne minunam. Alcatuita din 2 parti din TPU moale, husa asigura adevarata protectie la 360 de grade. Cu o grosime de doar 0,3 mm si un indice de transparenta de aproape 100%, husa pastreaza atat profilul slim, cat si functionalitatea si cromatica ecranului, intacte.

4. Husa Air Carbon

Inspirata din structura fibrei de carbon, husa Air Carbon este confectionata dintr-un TPU cu proprietati unice. Gratie materialului special, ea se monteaza cu usurinta si se muleaza perfect pe telefon, fara riscul deformarii in timp. Design-ul atent gandit protejeaza colturile si marginile si in cazul un soc puternic. In timp ce interiorul husei este prevazut cu microcanale ce previn supraincalzirea si confera o densitate redusa, suprafata exterioara poseda proprietati anti-amprenta si anti-alunecare. In plus, daca sunteti pasionat de jocuri (cum suntem noi), in modul landscape cele doua elemente simetrice de pe spate vor da smartphone-ului alura unui controller cu grip.

5. Husa Air cu perforatii

Am putea sa o numim varianta minimalista a husei anterioare. De data aceasta insa, perforatiile termoconductoare sunt vizibile si sunt dispuse dintr-o parte in cealalta a plasticului cu textura catifelata, oferind o disipare sporita a caldurii. Ele asigura un grip perfect si dau o senzatie la atingere care cel putin noua ne-a creat dependenta. Ne permitem sa fim subiectivi si sa spunem ca Air e pur si simplu una din husele care se simt natural. E ca si cand telefonul a fost creat special pentru ea.