Huawei P20 Lite – protectie adaptata la nevoile telefonului

Chiar daca multi dintre noi au auzit prima oara de Huawei acum 12 ani ca telefoane oferite gratis la abonament, in ziua de azi lucrurile stau complet diferit, datorita procesului de evolutie continua pe care l-a urmat in ultimii ani compania.
In ciuda numelui, nimic nu poate fi considerat inferior la Huawei P20 Lite, cu exceptia pretului scazut si a grosimii ireale de 7,5 mm. Etaland un ecran bezel-less (fara margini) de aproape 6 inch, o baterie generoasa de 3000 miliamperi si doua obiective principale de exceptie dispuse vertical, in linie cu brandul, ce confera un aspect de camera foto, P20 Lite este fara indoiala un best-buy. Un mare dezavantaj este insa ca, spre deosebire de alte modele Huawei, compania nu a inclus in cutie nicio husa sau folie, lasand alegerea protectiei optime in seama ta.

Din fericire, noi iti venim in ajutor si iti spunem de ce fel de protectie ai nevoie, date fiind vulnerabilitatile telefonului:
A. Ecran bezel-less de 5,8 inch – fiind edge-to-edge (de la un capat la altul), display-ul nu este protejat de carcasa telefonului. Daca vrei sa il protejezi de fisuri si zgarieturi, asigura-te ca folosesti o folie din sticla de calitate si o husa cu margini reliefate.
B. Camere foto principale iesite in afara – in timp ce estetica este discutabila, problema de siguranta este una reala pentru toata lumea – astfel de camere sunt mult mai predispuse aparitiei zgarieturilor si crapaturilor, care diminueaza semnificativ abilitatea de a focaliza, si creeaza halouri in conditii low-light, afectand implicit calitatea pozelor. Ca urmare, ai nevoie de o husa cu margini usor ridicate in jurul camerelor, pentru a le proteja.
C. Grosime de 7,5 mm – cu cat diferenta intre dimensiunile unui telefon este mai accentuata, cu atat riscul de indoire este mai mare, iar un design atat de slim pe un phablet poate crea probleme. Recomandam aplicarea unei carcase compacte dar slim, care sa rigidizeze structura, in acelasi timp pastrand profilul subtire al telefonului.
D. Notch in partea de sus a ecranului – ai nevoie de o carcasa cu decupaje precise care sa protejeze camera frontala si senzorii fara sa obstructioneze display-ul, sau sa ingreuneze apasarea pe margini.

Data fiind lista de mai sus, am analizat toate modelele de huse si am gasit doua care sa satisfaca toate cerintele specifice ale lui P20 Lite. Iata-le mai jos:

1. Husa Full Cover 360° + Folie de Sticla
Incepem prin a-ti prezenta o carcasa slim alcatuita din 2 piese ce se imbina perfect si se muleaza pe telefonul tau P20 Lite, oferind protectie completa impotriva accidentelor. Ansamblul este intregit printr-o folie de sticla dura masurand 0,3 mm grosime, ce se imbina perfect cu carcasa si protejeaza ecranul fara a afecta culorile, unghiul de vizionare, sau functionalitatea tactila.
Husa se aplica foarte usor, creeaza un ansamblu solid, protejeaza ecranul, marginile, spatele, dar si camera foto de zgarieturi si fisuri, si prezinta decupaje speciale pentru senzori, porturi si pentru senzorul de amprenta.

2. Husa Full TPU 360°
Cea de-a doua recomandare pentru protectia completa a telefonului tau este o husa ultra-subtire cu aspect minimalist, care pastreaza intacte nu doar integritatea telefonului, ci si design-ul sau. Realizata din TPU inalt-aderent, cu un indice de rezistenta crescut, si prevazuta cu margini usor reliefate in puncte cheie, ea garanteaza siguranta intregului telefon, protejand spatele, marginile, dar si ecranul de zgarieturi si fisuri. Inedit este faptul ca aplicarea unei folii de protectie nu mai este necesara.
Cu o grosime de doar 0,3 mm, husa 360 asigura o vizionare si o experienta tactila exceptionale. Confectionata avand in vedere toate particularitatile de design ale lui Huawei P20 Lite, husa promite o potrivire perfecta, prezinta o constitutie solida si e dotata cu perforatii exacte pentru camere foto, senzori, porturile USB si Jack 3.5, dar si pentru ingeniosul cititor de amprente de pe spate.

In cele din urma, alegerea uneia dintre cele doua huse tine mai mult de gusturi. Dar poti fi convins ca selectand un tip de husa 360 de calitate pentru protectia telefonului tau, nu vei da gres!