iPhone XS Max si iPhone XR – Upgradeaza-ti protectia!

Noua generatie de iPhone-uri este aici! Cea mai avansata tehnologie Apple a fost lansata pe piata sub numele XS, respectiv XS Max, si XR. Un lucru e sigur: ambele beneficiaza de calitatea premium impusa de standardele Apple: aceeasi responsivitate in aplicatii, aceleasi finisaje de lux… si totusi, care e diferenta?

Daca esti confuz, lasa-ne pe noi sa te ajutam. In primul rand, XS este varianta imbunatatita de la iPhone-uri, cu care suntem deja obisnuiti. Ca aspect este identic cu iPhone X, ceea ce inseamna ca la upgrade poti sa iti pastrezi accesoriile. El se diferentiaza de precursorul sau prin procesorul imbunatatit, storage maxim crescut pana la 512 GB si un display cu un contrast mai bun. 3D Touch-ul este nelipsit, ceea ce inseamna ca folia pe care o vei folosi pentru a-ti proteja ecranul trebuie sa fie una speciala, care sa nu altereze gradientul de presiune. Camerele foto principale au fost upgradate, insa pastreaza acelasi design iesit in relief, fiind in continuare predispuse zgarieturilor si fisurilor, care anuleaza automat nu doar rezistenta la apa, ci si garantia – aviz celor care nu sunt fani husa. De asemenea, si rezistenta la apa a fost upgradata, insa nu si cea la impact, ori la praf.

XS Max nu este altceva decat XS cu un ecran marit (6,5“ vs 5,8“). Desi pastreaza per ansamblu design-ul de la X, gabaritul crescut face tinutul in mana mai dificil, iar ecranul – mai vulnerabil. In termeni energetici, cresterea in dimensiune este o sabie cu doua taisuri. Pe de o parte, bateria mai mare inseamna un timp de stand-by crescut, pe de alta parte, ecranul cere proportional mai multa energie.

iPhone XR este o aparitie inedita, care a starnit reactii de tot felul. Pe de o parte, XR vine cu un display mai mare decat X, insa avand o rezolutie inferioara, iar camera principala este single. Pe de alta parte, el beneficieaza de procesorul A12 prezent pe XS si de alte cateva mici imbunatatiri. Merita upgrade-ul de la iPhone X? Discutabil! O alta diferenta majora este carcasa in culori vii (ce aduce putin cu conceptul de iPhone 5C) realizata integral din aluminiu, in detrimentul sticlei. Desi in teorie mai rezistenta la crapaturi, multi dintre utilizatori se plang ca aceasta ar fi mult mai alunecoasa si mai greu de tinut in mana.

In fine, ultimul aspect ce trebuie mentionat este pretul. Daca primul iPhone din istorie a fost lansat la 499 de dolari, preturile au crescut exponential in special in ultimii ani, cel mai ieftin iPhone din ultima gama (XR, varianta cu doar 64GB memorie) costand in momentul de fata in jur de 4000 de Lei, incadrandu-l in gama de pret premium. Nefiind niciodata notoriu pentru rezistenta lui, alegerea fireasca ar fi sa il protejezi. Noi iti vom arata cum sa o faci in mod inteligent!

Husa Full TPU 360° transparenta

Prima noastra recomandare este o husa ce exceleaza prin minimalism si simplitate. Indiferent ca esti posesorul unui iPhone X, XS, XS Max, sau XR, vei gasi una care sa se potriveasca exact telefonului tau. Materialul TPU asigura o aderenta perfecta, in timp ce design-ul smart din doua piese si cu margini reliefate in puncte cheie protejeaza camerele foto, spatele, colturile si chiar ecranul impotriva fisurilor si zgarieturilor. Avand o grosime de doar 0,3 mm, aceasta husa conserva functionalitatea 3D Touch, culorile si unghiurile de vizionare ale ecranului, si nu incarca design-ul slim al iPhone-ului. Mai mult, aceasta se monteaza usor si sigur, asigura apasarea facila a butoanelor si este prevazuta cu decupaje exacte pentru camere foto, senzori, port Lighting si grilaj audio.

Husa Full Cover 360° + folie de sticla

Un alt tip de carcasa slim este husa Full Cover 360°, alcatuita din doua piese din policarbonat ce formeaza un ansamblu compact si sigur, care iti protejeaza telefonul chiar si in cazul caderilor de la inaltime. Gratie grosimii de 0,5 mm si design-ului inteligent, husa nu se va simti, dar va proteja spatele, colturile si marginile curbate ale telefonul de zgarieturi si ciobituri. Mai mult, folia de sticla inclusa in pachet se potriveste perfect cu carcasa si se muleaza pe ecranul iPhone-ului, tinand fisurile la distanta. Cu o grosime de 0,3 mm, ea pastreaza culorile vii si touch-ul perfect functional. Mai mult, marginile usor reliefate din dreptul camerei foto si al butoanelor ofera un plus de protectie, iar decupajele milimetrice ofera accesul facil la portul lightning si la switch-ul de silent.

Folia de sticla Full Glue

Daca preferi un alt tip de husa decat cele doua mentionate mai sus, iti trebuie o folie de sticla de calitate care sa protejeze inclusiv marginile ecranului. Aici intervine inovatia foliilor Full Glue, care invelesc display-ul integral, comportandu-se ca un al doilea ecran de sticla. Fiind acoperita cu adeziv pe intreaga suprafata, folia Full Glue pentru iPhone creeaza impreuna cu ecranul un ansamblu solid, deosebit de rezistent. Prinderea este facila, dar impecabila, fara bule de aer, iar potrivirea cu orice tip de husa este asigurata gratie marginilor concepute inteligent. Multiple straturi de TPU confera foliei un indice de duritate 9H, ce garanteaza protectia optima impotriva zgarieturilor, dar si in caz de impact. Mai mult, structura microscopica a polimerului asigura o experienta tactila perfecta si vizibilitate de peste 99%.

Acum ca ti-am oferit cateva sfaturi despre cum sa alegi in mod inteligent protectia pentru iPhone-ul tau, iti uram sa te bucuri de el cat mai mult timp!