Protectie la 360° pentru Huawei Mate 10 Lite

Huawei este probabil compania cu cea mai marcata crestere in domeniul IT din ultimii ani. Daca nu demult singurele telefoane Huawei pe care le vedeam erau cele low- spre mid-range cumparate ieftin la abonament, acum remarcam o explozie de flagship-uri care se lupta cu gigantii industriei pentru suprematie.

Lansat in noiembrie 2017 si dispunand de 4 camere foto si un acumulator de 3400mAh, Mate 10 Lite este o bruta in adevaratul sens al cuvantului, singurul lucru “Lite” la el fiind grosimea de 7,5 mm. Intr-adevar, aceasta impreuna cu ecranul enorm de 5,9 inch si un moment de neatentie pot constitui reteta dezastrului. Ca sa puteti sta linistit, va prezentam mai jos doua modele de huse Huawei Mate 10 Lite in stiluri diferite, care sa ofere dispozitivului dumneavoastra protectie completa.

Husa Full TPU 360°

O husa ultra-slim cu design minimalist, care pastreaza atat telefonul, cat si aspectul sau intacte. Confectionata din TPU rezistent si aderent, ea asigura protectia marginilor, spatelui si chiar display-ului telefonului, eliminand nevoia unei folii. Grosimea de doar 0,3 mm garanteaza o experienta vizuala si tactila exceptionale. Husa se monteaza cu usurinta, se muleaza perfect si prezinta decupaje speciale pentru cele 4 camere foto, senzori si porturi, inclusiv nelipsitul port audio.

Husa Full Cover 360° + Folie de Sticla

Cea de a doua optiune pentru protejarea completa a telefonului este aceasta carcasa slim alcatuita din 2 capace din plastic solid masurand doar 0,5 mm grosime. Ele sunt completate printr-o folie de sticla securizata ce acopera ecranul in totalitate. Cu o grosime de doar 0,3 mm, ea asigura ecranul impotriva zgarieturilor si loviturilor, fara a afecta functionalitatea touch-ului ori culorile. Aplicarea si imbinarea sunt impecabile, la fel ca la husa TPU, si nelipsite sunt decupajele. In plus, disponibila in mai multe culori, ea va reimprospata look-ul companionului dumneavoastra.

In functie de design-ul preferat, sunteti liber sa alegeti husa care vi se potriveste cel mai bine!