Revolutionarele folii curbate pentru Samsung Galaxy S8 si S9

Primim de pretutindeni sfaturi despre cat de nocive sunt razele UV si cum putem sa ne protejam de ele. Cu toate acestea, tehnologia a descoperit cum ele pot fi manipulate pentru a ne proteja, insa nu pielea, ci… display-urile.

Toti cei care au incercat sa isi acopere ecranul curbat al noilor Samsung Galaxy S8 si 9, varianta standard sau plus, s-au lovit aproape sigur de o serie de probleme. Poate ca folia de sticla nu a acoperit in totalite display-ul curbat. Sau poate ca adezivul dispus doar pe margine s-a deprins imediat, mai ales sub presiunea husei. Foliile de sticla UV curbate rezolva toate aceste probleme.

Protectie imbatabila

Folia de sticla UV curbata pentru Samsung Galaxy S8 si S9 beneficiaza de revolutionara tehnologie UV, ce presupune folosirea unui tip nou de adeziv curat, sigur, ce se polimerizeaza doar cu ajutorul lampii UV pe care o gasiti in pachet. Avand un design smart, montajul este intuitiv si rapid, obtinand in doar cateva minute o prindere impecabila a foliei.

Duritate maxima

Este atat de comun sa observam crapaturi pe foliile de sticla traditionale fara sa fi scapat vreodata telefonul pe jos. Ele se produc din cauza materialelor de proasta calitate sau a erorilor de design. Folia de sticla UV Galaxy S9 / S8 are un indice de duritate 9H, ramanand intacta chiar si la impacturi puternice. Dar stati linistit! Gratie grosimii reduse si transparentei perfecte, folia nu va distorsiona imaginea sau culorile display-ului.

Universal compatibil

Dispunand de un design inteligent, folia din sticla curbata UV pentru Galaxy S9 Plus, S9, S8 Plus sau S8 se potriveste cu majoritatea huselor disponibile pe piata, in felul acesta netrebuind sa renuntati la protectia suplimentara oferita de o carcasa.

Niciodata nu e prea tarziu

Sa spunem ca folia aplicata anterior nu a rezistat unui impact, iar ecranul dumneavoastra e acum crapat. In timp fisurile se pot intinde, ajungand sa afecteze functionalitatea touch-ului, insa inlocuirea sa costa sute de euro. Fiti fara griji! Folia de sticla UV poate fi aplicata chiar si pe un ecran fisurat. Adezivul UV intra in crapaturi, estompeaza zgarieturile superficiale si tine piesele legate, formand un ansamblu solid ce protejeaza impotriva altor fisuri.

Usor de indepartat

Desi asigura o prindere de exceptie, folia UV se poate da jos cu usurinta atunci cand doriti sa o schimbati. Nu trebuie decat sa desprindeti un colt folosind un card si sa trageti usor. Apoi stergeti display-ul cu un servetul umed, si acesta va fi ca nou.