Husa 360 Magnetica – carcasa viitorului?

Fara nicio indoiala, am asistat in ultimii ani la o evolutie incredibila atat a telefoanelor, cat si a accesoriilor de protectie: de la folii din plastic la folii 5D ce dispun de adeziv cu fixare UV. De la bumpere universale din cauciuc la huse cu prindere de suprafete netede, functie de stand, ori sistem de disipare a caldurii. Care e urmatorul pas? Ei bine, unii experti afirma ca viitorul se afla chiar in fata noastra: Husa 360 cu fixare magnetica! Ea este alcatuita din doua parti ce se imbina micrometric, beneficiaza de o inchidere perfecta gratie sistemului cu magneti si protejeaza perfect telefonul.

Potrivire si prindere impecabile

In mod surprinzator, una din problemele majore cu care se confrunta producatorii de huse este sistemul de prindere. Si asta pentru ca, evident, telefonul nu a fost construit in interiorul unei huse. Prin urmare, pentru a putea fi introdus intr-una, ea trebuie sa fie cu cativa milimetri mai mare. Acest joc intre husa si telefon duce la diminuarea rezistentei la impact si, in functie de natura materialelor folosite, chiar la zgarieturi pe carcasa smartphone-ului. Un caz special este cel al huselor cu surub – sigure, insa nepractice prin modul extrem de dificil de montare si demontare. Husa 360 magnetica rezolva aceasta problema prin crearea a doua parti ce invelesc perfect telefonul, si care raman strans legate intre ele prin forta magnetilor puternici dispusi in puncte cheie.

Rezistenta maxima

Nu trebuie sa uitam ca principalul rol al unei huse este protectia. Iar acesta este tocmai punctul forte al husei 360 magnetice!

Metalul de inalta rezistenta usor reliefat confera siguranta marginilor si colturilor telefonului in caz de impact, dar si o textura placuta si o culoare care sa reziste. Protectia este completata de sticla securizata care se imbina perfect cu bumperul si protejeaza spatele smartphone-ului de fisuri sau zgarieturi.

Ultra-slim

Am vazut cu totii acele huse ultra-rugged cu multiple straturi de cauciuc, mai groase decat permite majoritatea buzunarelor, care probabil ar supravietui si caderii din avion. Dar cand ti-a scapat ultima oara telefonul pe jos de la zece mii de metri?

Daca nu practici constant parasutism, poti beneficia de protectie optima pentru smartphone-ul tau cu husa 360 magnetica, ce are un indice de grosime de doar 0,8 mm si o masa de doar 12 g (in jur de 7% din greutatea telefonului).

Un plus de functionalitate

Cu totii ne-am lovit, la un moment dat, de neplaceri create de huse: butoane greu apasabile, porturi inaccesibile, camera foto sau microfon obstructionate.

Cu husa 360 magnetica, toate aceste probleme dispar! Creata special pentru modelul tau de telefon, ea se potriveste perfect, prezinta decupaje exacte pentru toate punctele de interes, iar modul inteligent in care sunt imbinate materialele ii confera proprietati de antena, astfel chiar amplificand semnalul de telefonie, gps, sau internet.

Mai sunt multe lucruri de spus, dar te lasam sa le descoperi singur – abia atunci ne vei putea intelege entuziasmul! Mai ramane de mentionat doar ca pentru a-ti stii ecranul protejat de fisuri sau zgarieturi in orice imprejurari, iti recomandam sa combini protectia husei 360 magnetice cu cea oferita de o folie din sticla securizata de calitate.